Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Αρκετά ευνοϊκό το 2021 μια που οι δύο μετακινήσεις του Δία και του Κρόνου θα επηρεάσουν όλο το χρόνο το ζώδιό σας. Οι ευκαιρίες έρχονται από παντού αρκεί να εντοπίσετε ποιοι είναι αυτοί που θα σας φέρουν το μήνυμα. 

 

Σίγουρα είναι καινούργια άτομα που δεν τα γνωρίζετε και τώρα λειτουργούν σαν ” φύλακες άγγελοι ” μεταφέροντας Υδροχοικά μηνύματα που πρέπει να τους δώσετε ιδιαίτερη σημασία. Όμως να μην ξεχάσετε ότι ο Δίας κινείται πολύ γρήγορα από το δικό σας δεκαήμερο ενώ θα περάσει και μία φορά, μια που η αναδρομή του δεν σας επηρεάζει. Δεν υπάρχει χαμένος χρόνος, παρά χαμένη τύχη και χαμένη εγρήγορση.

 

 

Ο Δίας παράλληλα θα κάνει ένα πρώτο πέρασμα από το ζώδιο των Ιχθύων από τις 14 / 05 έως 28/07 που θα σας πιέσει να δείτε όλα τα κακώς κείμενα και όλες τις φοβίες που σας διακατέχουν. Θέλει να σας προετοιμάσει από το 2021, έστω σε αυτό το μικρό διάστημα, για το 2022 όπου η διέλευση του θα είναι μόνιμη.

 

 

Ο Κρόνος σας μιλά ότι πρέπει να κρατήσετε εκείνα τα άτομα που θα έχουν ουσία, ήθος και απαιτήσεις από εσάς για τον απλούστατο λόγο ότι θέλουν να γίνεστε καλύτερα κοινωνικά όντα και πιο Υδροχοικοί.

 

 

Παράλληλα η παρουσία του Ουρανού στο δικό σας δεκαήμερο να πηγαινοέρχεται όλο το 2021 και στα στέλνει έτοιμους να εισέλθετε στην καινούργια εποχή με όλα εκείνα τα επικοινωνιακά εργαλεία και όλες εκείνες τις έξυπνες ιδέες που θα σας ανταμείψουν σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα το οικονομικό. Πρέπει να ανοιχτείτε στους άλλους και να δείτε τον κόσμο με μία άλλη ματιά να αξιοποιείστε όλες τις δυνατότητες αύξησης των εσόδων σας. 

 

Σίγουρα θα έρθουν καινούργια έσοδα δια μέσου της εργασίας και παράλληλα έξοδα μια που ο Ουρανός σχετίζεται με την συνεχή αλλαγή. Οπότε προσέχετε να μην κάνετε υπερβολικά έξοδα και τηρείστε όλους τους κανόνες εγρήγορσης που θα σας δώσουν ξαφνικά παραπάνω χρήμα.

 

 

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Μέχρι το Μάρτιο του 2021 θα έχετε το Δία να κάνει εξάγωνο οπότε πρέπει να βρίσκεται σε μία πλήρη εγρήγορση και ετοιμότητα να μη χάσετε ευκαιρίες και προκλήσεις. Το διάστημα είναι μικρό δεν χρειάζονται μισόλογα, λοξοδρομήσεις, αλλαγή σχεδίων και σκέψεων. Μην αποκλείεται τις σκέψεις και φυσικά κάντε μία στροφή προς τη συλλογικότητα.Αυτή υποστηρίζει ότι άλλοι παίζουν πλέον καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας και για αυτό πρέπει να τους υποδεχτείτε ως φίλους με ξεχωριστό τρόπο. Οι φίλοι και οι ομάδες θα δείξουν νέους δρόμους επίτευξης. 

 

Η είσοδος του Ουρανού για πρώτη φορά στο δικό σας δεκαήμερο, από το ζώδιο του Ταύρου, φέρνει την εμπειρία και χρήματα αρκεί να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε, είτε που σκέφτεστε, που ενεργείται. Καινούργιες ιδέες θα παρουσιαστούν και καινούργια επικοινωνίες θα εισέλθουν στην καθημερινότητά σας με εμπροσθοφυλακή το διαδίκτυο και σημαντικές λειτουργίες. Προχωρήστε σε αυτό άξονα και δεν θα χάσετε.

 

 

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Εσείς φεύγετε από τις δυσκολίες από τα τετράγωνα Δία / Κρόνου υπάρχει όμως ένας Πλούτωνας ακόμα να σας πιέζει και θα τελειώσει οτιδήποτε το επαγγελματικό. Ουσιαστικά θα κλείσει ένας κύκλος για να ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Αυτός ο κύκλος θα κλείσει γιατί είχε γίνει πολύ ψυχοφθόρος και απαιτητικός ενώ οι άλλοι σας έβλεπαν με ένα υποτονικό μάτι. Μη φοβάστε, ένα μάθημα είναι αυτό για την αναγέννηση σας και την μεταμόρφωση σε όλα τα επίπεδα, και με τη βοήθεια του Δία από το Μάρτιο και μετά θα πάρετε δυνάμεις μια που οι φίλοι και οι γνωστοί προστρέχουν προς βοήθεια σε εσάς. Με νέες ιδέες και συμβουλές, μέσα από φιλικά πρόσωπα, εξωστρέφεια και ένα κοινωνικό νέο περίγυρο θα γνωρίσετε το αύριο.

 

 

Η παρουσία του Άρη για όλα τα δεκαήμερα θα δημιουργήσει προβλήματα όταν επηρεάζει το Παρορμητικό Σταυρό σε δύο περιόδους. Από την 23/4 έως 11/6 που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και από τις (16/8 έως 11/9) που θα βρίσκεται στο Ζυγό.

 

 

Παράλληλα η Αφροδίτη από τις (21/3 έως 14/4) στο ζώδιο σας και αργότερα στο Ζυγό 16/8 έως 11/9 υπόσχεται μεγάλο πάθος και καλή ερωτική ζωή .

Οι Εκλείψεις που γίνονται στον άξονα Τοξότη / Διδύμου δεν θεωρούνται αρνητικές καθώς θα σας κάνουν από την γνώση να προχωρήσετε στην πράξη, από τις μακρινές μετακινήσεις σε πιο κοντινές και στην ανάπτυξη των επικοινωνιών και του εμπορίου.

 

 

Προσοχή επίσης στα διαστήματα που ο Δίας / Κρόνος κάνουν τετράγωνα ( Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06), κυρίως πάνω στα οικονομικά σας και σε οτιδήποτε σχετίζεται με εξωτερικό, εμπόριο, σπουδές, νόμους και δικαστήρια.

Ταροσόφος, Αναλυτής Αστρολογίας