Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Αρκετή απαιτητική χρόνια του 2021 μια που έχετε τους πλανήτες να σας κάνουν δύσκολες όψεις με το ζώδιό σας.Καταρχήν υπάρχει ένας Ουρανός όλο το πρώτο εξάμηνο να κάνει τετράγωνο. Αυτό σημαίνει αλλαγές οι οποίες θα γίνουν ξαφνικά χωρίς να μπορέσετε να αντιδράσετε. Να μην ξεχνάτε ότι αυτός ο πλανήτης θέλει να σας αλλάξει κυρίως επαγγελματικά όσο αφορά τους άντρες και τις γυναίκες του ζωδίου. 


Αλλά παράλληλα στις γυναίκες φέρνει και ξαφνική επιλογή συντρόφου ή μία απόρριψη στις υπάρχουσες σχέσεις ή την φυγή από ένα γάμο που δεν προσφέρει πλέον ελευθερία κινήσεων ενώ δεν φέρνει και νέο αέρα μετάλλαξης και αναπροσαρμογής.Παράλληλα η μεταβίβαση του Κρόνου στο απέναντι ζώδιο του Υδροχόου επιδεινώνει τα παραπάνω. Θα περάσετε από τις εξετάσεις του όσο αφορά τις συνεργασίες, συνεταιρισμούς μακροχρόνιες σχέσεις και γάμο και αν έχετε διαβάσει το μάθημα σας, που σημαίνει ότι έχετε γερές βάσεις, τότε έστω με μπόλικο ζόρι, μπορεί κάτι να κρατηθεί διαφορετικά θα έρθει το τέλος.Και στην αρχή θα φαίνονται όλα δύσκολα. Η δυσκολία αυτή θα μπορέσει να περιοριστεί από το Δία όλο το Ιανουάριο και Φεβρουάριο θα βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο. Αυτό σημαίνει ένα ” από μηχανής Θεό ” που την ύστατη στιγμή μπορεί να επιφέρει μία πιο καλύτερη λύση. Πάντως σε περίπτωση σύγκρουσης με τους άλλους ακόμα και αν βρεθούν λύσεις αντικατάστασης των πραγμάτων ένα διαζύγιο θα φαντάζει η καλύτερη λύση και μάλιστα θα επιτευχθεί όσο γίνεται και πιο ανώδυνα.Όλα αυτά μοιάζουν λίγο ζόρικα αλλά ήρθε η δική σας σειρά να γευτείτε την επίδραση των πλανητών αυτών μια που επηρεάζουν καταλυτικά το Σταθερό σταυρό. Πρέπει να προσέχετε τα τετράγωνα και τις αντιθέσεις μια που θα σας επηρεάσουν και θα σας φέρουν πρόσθετες δυσκολίες.Να μην ξεχνάτε ότι ο Ουρανός συμβολίζει το καινούργιο, ο Κρόνος το κατεστημένο και όλο αυτό δημιουργεί μία τεράστια πίεση κυρίως σε εσωτερικό πεδίο. Ο καλύτερος τρόπος είναι η φυγή προς τα εμπρός γιατί η εξέλιξη σας προς το μέλλον έχει και την μεγαλύτερη σημασία.Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ : Καταρχήν ο Κρόνος δεν θα σας επηρεάσει ιδιαίτερα φέτος οπότε ένα το κρατούμενο. Το δεύτερο είναι ότι ο ανατρεπτικός Ουρανός εισέρχεται στο δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας ανατροπές που δεν τις περιμένατε. Και εδώ δεν είναι κάτι το τραγικό με την άποψη ότι αν δεν ” γουστάρεις ” πλέον την υπάρχουσα δουλειά, και το σύντροφο δεν σημαίνει δυστυχία. Με την ουράνια άποψη ότι κάτι καλό θα έρθει να κάτσει με ανατρεπτικό τρόπο και ουράνιο, μυστηριώδεις, επαναστατικό, κάνοντας μία ανατροπή – αλλαγή. 


Δεν χάνεις στη συνέχεια, αλλά και προκαλείς να σου δώσει το κάτι παραπάνω.Θα αλλάξεις απόψεις, μυαλά, ουσία και αποτέλεσμα με μία δόση επανάστασης που έχει όλα τα χαρακτηριστικά του Ουρανού π.χ. μία παράλληλη σχέση. Ένα πείραμα θα είναι και αυτό, που θα είναι σύντομο, αλλά θα σου δώσει το μήνυμα ότι κάτι διαφορετικό παίζει στην ύπαρξη γύρω από τα ερωτικά σου. Σε λίγες μήνες λήγει και η ζωή συνεχίζεται.Και να ο Δίας να λειτουργεί ως σωτήρας κρατώντας αυτό που πάει να διαλυθεί ή φέρνοντας και αλλά. Οι αδέσμευτοι κερδίζετε μία σχέση φέτος, μόνο που του χρόνου να θυμάστε θα περάσει από εξετάσεις του Κρόνου. Οπότε όχι πολύ εγωισμό παρά σωστές επιλογές που δεν θα σας οδηγήσουν σε λάθος σύντροφο και δεν πετάμε στα σύννεφα. Οπότε προσέχουμε την ουσία.Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Βγάζετε το 2021 καθαρά με μπόλικο Δία μια που θα περάσει τρεις φορές από το δικό σας δεκαήμερο. Οι ευκαιρίες των σχέσεων θα είναι παραπάνω και οι επιλογές περισσότερες. Οπότε προχωράτε κανονικά, να βρείτε το ταίρι που σας ταιριάζει και είπαμε όχι λάθος πειράματα, υπέρμετρος ενθουσιασμός και εγωισμός. Γιατί ο Κρόνος καιροφυλακτεί το 2022, οπότε θα είσαι ” ναι σε όλα ” που σου δίνουν ουσία και μάλιστα κυνηγήστε την τύχη μήπως το καινούργιο αγόρι ή κορίτσι ανήκει στην κατηγορία του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας.


 Πλάκα κάνω, γιατί αυτά είναι για τα παραμύθια. Η μετακίνηση του Άρη κάποια διαστήματα εντός του 2021 θα σας φέρει προβλήματα και αναστάτωση και τα συγκεκριμένα διαστήματα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Αυτά είναι: Από τις 07/01 έως τις 04/03 που θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Ταύρου.Από τις 30/10 έως τις 13/12 που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Αντίθετα η αισιοδοξία και η χαρά εισέρχεται όταν η Αφροδίτη μετακινηθεί σε ζώδια που σας παρέχουν χαρά και ερωτισμό. Όπως: Από τις 01/02 έως τις 25/02 στο απέναντι ζώδιο του Υδροχόου.Από τις 27/06 έως τις 22/07 που θα βρίσκεται στο ζώδιο σου. Όσο αφορά τις Εκλείψεις η επιρροή τους δεν είναι αρνητικές για εσάς καθώς σας βγάζουν στην επιφάνεια να κινηθείτε πιο κοσμικά, να χαρείτε περισσότερο με καινούργιες φιλίες και επεκτάσεις, καθώς και ερωτικές περιπέτειες στο προσκήνιο.