Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Το 2021 μπορεί να είναι μια χρονιά που θα αγαπήσει ο Τοξότης από κάθε άποψη…

 

 

Ο προστατευτικός Δίας σας προσκαλεί να ταξιδέψετε όπου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας θα κάνετε νέους φίλους…. και ο Ουρανός σας φέρνει κάποιες εκπλήξεις στην αγάπη… μπορεί ακόμη και να αναδείξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα.

 

 

Η επαγγελματική επιτυχία θα εξαρτηθεί από την ομαδική εργασία, τις σχέσεις και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τους άλλους.

 

 

Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος θα σας δείξει νέα κατεύθυνση στην αγάπη, ή στην απόκτηση ακινήτου, αλλαγή ή ανακαίνιση της οικίας σας…

 

 

Αδάμαστοι και ελεύθεροι, ωστόσο, θα προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε, αντί να ασκήσετε την εξουσία σας. Θα σιγουρευτείτε ότι οι άνθρωποι γύρω σας σέβονται τις επιλογές σας και θα σας αφήσουν την ελευθερία να ενεργείτε κατάλληλα.

 

 

Στην αρχή του έτους, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα που θα διαχειριστείτε όμως ικανοποιητικά…αργότερα, και μέσα στο πρώτο εξάμηνο οι χρηματοοικονομικοί σας πόροι αυξάνονται από διάφορες πηγές και αποφασίζετε να κάνετε επενδύσεις αλλά σε δεύτερο χρόνο και μετά το 1ο εξάμηνο…

 

 

Ο Κρόνος και ο Δίας θα σας βοηθήσουν σε διαπραγματεύσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας μέσω πιστωτικών ιδρυμάτων..

 

 

Όσοι σχεδιάζετε γάμο πιθανόν ο Δίας να αναβάλλει τα σχέδια σας εκεί κάπου τον Απρίλιο…καλό θα είναι να περιορίσετε τις συγκρούσεις στις σχέσεις σας με τον Άρη να κυκλοφορεί στον 5ο οίκο σας και να τις προστατεύετε από τους εχθρούς…βοηθητικός παράγοντας στη σχέση σας είναι επίσης τα σύντομα ταξιδάκια με τον/την σύντροφό σας…..επίσης τον Απρίλιο, ενδέχεται ο Πλούτωνας να χτυπήσει το καμπανάκι σε θέμα υγείας σας…

 

 

Το 2021 ο Κρόνος περνά χρόνο μαζί σας δοκιμάζοντας το μυαλό σας και προκαλώντας τη νοημοσύνη σας…

 

 

Ο Δίας ο θεός του φωτός, μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου κάνει μια βουτιά στον 4ο οίκο σας και σας εμπνέει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στο χώρο που σας βοηθά να καλλιεργήσετε τη προσωπική σας ζωή με αγάπη και φροντίδα.

 

 

Αναμένεται να έχετε τεράστια επιτυχία στο τομέα της εκπαίδευσης!!Το πρόβλημα για όλους τους Τοξότες είναι οι Εκλείψεις που τους επηρεάζουν άμεσα το 2021 που γίνονται πάνω στον άξονα Τοξότη / Διδύμων ( 1ος / 07ος οίκος). 

 

Αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστούν να πάρουν δύσκολες αποφάσεις για τον εαυτό τους, να ξεκαθαρίσουν πράγματα μέσα τους, να δουν τι δεν πάει καλά και τι δημιουργεί πρόβλημα στο να αναπτυχθούν προσωπικά.

 

 

Για να γίνει αυτό θα περάσουν από τη βάσανο των Εκλείψεων που τους καλούν να αλλάξουν καταρχήν αυτοί και για να μπορέσουν μετά να επεκταθούν στους άλλους. Οι άλλοι μπορεί να είναι συνεργάτες, συνάδελφοι, σύντροφος, μία καινούργια σχέση ή ένας γάμος.

 

 

Όσοι Τοξότες είναι μοναχικοί θα αντιμετωπίσουν περισσότερο πρόβλημα από τις Εκλείψεις που τους λένε ότι ” αφήστε λίγο το εγώ, αφήστε λίγο το τώρα, κοιτάξτε περισσότερο το μέλλον. Κοιτάξτε στο να προχωρήσετε τη ζωή σας μαζί με τους άλλους και όχι ατομικά ” .

 

 

Υπάρχουν κάποιες περίοδοι όπου υπάρχουν σημαντικές διελεύσεις κυρίως του Άρη που δημιουργεί προβλήματα. Τα χρονικά διαστήματα αυτά είναι ως εξής: Ο Άρης θα είναι στους Διδύμους από τις 4 Μαρτίου έως τις 23 Απριλίου.

 

 

Στην Παρθένο από τις 3 Ιουλίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

 

 

Στο δικό σας ζώδιο από τις 13 Δεκεμβρίου και μετά.Τα πιο ευνοϊκά διαστήματα για εσάς λόγω της θέσης της Αφροδίτης σε φιλικά ζώδια που θα σας προσφέρει ευκαιρίες οικονομικές και ερωτικές είναι: Όταν η Αφροδίτη μεταφερθεί στους Διδύμους 9 Μαΐου έως 2 Ιουνίου.

 

 

Αργότερα στο ζώδιό σας από 7 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου.