Ετήσιες Προβλέψεις 2021

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Με αυξημένα χαρακτηριστικά αυτή η χρονιά μια που ο Δίας / Κρόνος δεν σας επηρεάζει θετικά ποια τώρα μια που βρίσκονται στον Υδροχόο. Και οι δύο σας καλούν για παραπάνω ευθύνες πάνω στον άξονα της εργασίας και της υγείας.Όσο αφορά το Δία θα περάσει γρήγορα από το δικό σας δεκαήμερο Iανουάριο – Φεβρουάριο και ότι καλό έχει να φέρει θα έρθει αυτό το δίμηνο. Αυτό σημαίνει παράλληλα ότι είστε σε πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση για να διαγνώσετε πού έρχονται οι ευκαιρίες. 


Ίσως μία νέα δουλειά, ίσως μία καλυτέρευση της υπάρχουσας. Για αυτό χρειάζεται να προσέχουν ιδιαίτερα αυτοί που επιζητούν εργασία.Όμως ο πλανήτης Κρόνος θα βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο όλο το χρόνο και τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Για τον απλούστατο λόγο ότι ο Κρόνος για να σου δώσει το κάτι παραπάνω πρέπει να κουραστείς και παραπάνω. Οπότε στο πίσω μέρος του μυαλού σας γράφετε ότι θα είναι μία κουραστική χρονιά στο εργασιακό και παράλληλα οι κινήσεις πρέπει να είναι πιο υπεύθυνες. Τίποτα δεν είναι δεδομένο αν δεν εργαστείτε παραπάνω, με περισσότερο ωράριο, ίσως χαμηλότερη αμοιβή. Μα αυτό είναι καλό? Για τον Κρόνο? Ναι. Γιατί είναι δίκαιος και αν κουραστείς θα πάρεις ανταμοιβή και καταξίωση.Όσο αφορά όμως το ευχάριστο, ο πλανήτης Ουρανός θα κινείται στο δικό σας δεκαήμερο και αυτό είναι μία όαση. Αφενός γιατί θα αλλάξετε τις πεποιθήσεις, θα αλλάξετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Θα αναγνωρίζονται τα ταλέντα σας και θα οδηγηθείτε σε καινούργιες μεθόδους οικονομικής απόλαυσης.


 Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται ρίσκο, φρέσκες ιδέες και αναζήτηση κάθε πρόκλησης. Το εξωτερικό θα παίξει σπουδαίο ρόλο είτε ως διαμονή, είτε ως εργασία. Αν δεν ζήσετε εκεί θα συνεργαστείτε με κάποιον άλλον ή θα βρείτε εκεί το κάτι εργασιακό. Πρέπει παράλληλα να βρείτε τη χαμένη σας γνώση αλλά να καλύπτει τα καινούργια φιλοσοφικά ρεύματα που θα αλλάξουν τις απόψεις σας για τον κόσμο, για την ύπαρξη αλλά και για τον εαυτό σας.Η παρουσία του Δία για λίγο από το στο ζώδιο των Ιχθύων που εισέρχεται πειραματικά, το 2021 από τις 14/05 έως και τις 28/07 και μετά το 2022, σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε κινήσεις για συνεργασίες, συνεταιρισμούς, να δώσετε βάση στους άλλους αλλά και γιατί όχι να κάνετε μία μακροχρόνια σχέση και να προγραμματίσετε το γάμο σας αν το επιθυμείτε ή να προχωρήσετε στην τέλεση.Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Πιο ιδιαίτερη η χρονιά για εσάς μια που ο Κρόνος δεν σας επηρεάζει. Το 2021 θα περάσει ο Δίας πάνω στον άξονα της εργασίας Φεβρουάριο – Μάρτιο πολύ σύντομο διάστημα για να σας δώσει το οτιδήποτε εργασιακό κέρδος. 


Μπορεί το διάστημα να είναι μικρό δεν σημαίνει όμως ότι το αφήνετε ανεκμετάλλευτο μια που μία δουλειά μπορεί να σας περιμένει ή ξεκινάτε κάτι το επαγγελματικό ή να καλυτερεύσουν οι όροι της εργασίας σας. Το μόνο που να γνωρίζετε είναι ότι το 2022 όταν θα σας αγγίξει ο Κρόνος πρέπει να έχετε πετύχει μία σωστή προσαρμογή στην καινούργια εποχή του Υδροχόου.Πάνω σε αυτό έχετε όμως την εύνοια του τριγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο ο οποίος καθώς εισέρχεται στο δικό σας δεκαήμερο σας αναπτερώνει και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. 


Αυτό που αποκαλούμε φρέσκο αέρα. Θα αλλάξει τις νοοτροπίες σας, θα ταξιδεύετε περισσότερο, θα ασχολείστε με καινούργια πράγματα και προπαντός με καινούργια γνώση. Θα αναζητήσετε άλλες αλήθειες, θα αλλάξετε όλο το σκεπτικό σας γύρω από τα οικονομικά και ακολουθώντας την Υδροχοική εποχή θα βγάζετε παραπάνω χρήματα μόνο αν αλλάξετε οτιδήποτε ταμπού και να αγωνιστείτε με τις καινούργιες συχνότητες.Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Εντάξει, όταν έχεις ένα Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τρίγωνο δεν δικαιούσαι να μην αποκτήσεις πλούτο. Η έννοια του πλούτου είναι διαφορετική σε κάθε άτομο, αλλά εδώ δεν παίζει και κανένα ρόλο. Καταρχήν μπορείς να αποκτήσεις πλούτο αξιοποιώντας το ταλέντο σου, αν κάνεις ένα παιδί, αν έχεις μία μεγάλη επιτυχία από ένα παιδί σου ή αν ερωτευτείς επίσης. 


Ο καθένας διαλέγει τι ακριβώς θέλει, αν και εγώ θα τα έπαιρνα όλα. Δεν θα έχετε ξανά τρίγωνο με τον Πλούτωνα στη ζωή σας και αυτό σημαίνει ότι η αρχική μου φράση ” δεν δικαιούστε να αποτύχετε ” πρέπει να την δείτε σοβαρά. Χαμένη αυτοπεποίθηση, μιζέρια τα ίδια και τα ίδια, άφεση και παραίτηση αν τα ακολουθήσατε θα σας ” σκοτώσουν ”. Δύναμη και ενέργεια, αυτοέλεγχος, διαίσθηση, τόλμη, κίνητρο είναι το μότο σας.Ο Δίας θα μείνει μεγαλύτερο διάστημα σε εσάς σε σχέση με τα άλλα δεκαήμερα και για αυτό είσαι πιο τυχερός. Στο γενικό, δεν θα αφήσετε ευκαιρίες, όπως αναφέραμε και στα προηγούμενα ζώδια, όσο αφορά την εργασία σας.Επίσης θα υπάρξει μία καλυτέρευση της υγείας σας σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Πρέπει όμως να προσέχετε τη διατροφή σας, για να μην πάρετε παραπάνω κιλά και περισσότερη ξεκούραση και υγιεινή διατροφή με πολλή γυμναστική ή πεζοπορία.


ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΡΗ: Τα παρακάτω διαστήματα πρέπει να τους δώσετε μεγάλη προσοχή μια που ο Άρης θα ενεργοποιήσει όλες τις Εκλείψεις από το Ιούνιο του 2020 και αυτό σημαίνει ότι κάποια πράγματα θα αλλάξουν προς το χειρότερο ή προς το καλύτερο. Από τις 04/03 έως τις 23/04 που θα είναι στο ζώδιο σας.Από τις 30/07 έως τις 15/09 που θα βρίσκεται στην Παρθένο.


Από τις 13/12 και μετά που θα βρίσκεται στο Τοξότη.


ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ: Τα παρακάτω διαστήματα η Αφροδίτη θα είναι αρκετή ευνοική για να εσάς και φέρνει τα δώρα της σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο. Από τις 25/02 έως τις 21/03 που θα βρίσκεται στους ΙχθύεςΑπό τις 22/07 έως τις 16/08 που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας.


ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ: Το 2021 όλες οι Εκλείψεις επηρεάζουν το Μεταβλητό Σταυρό και αυτό σημαίνει ότι σας επηρεάζουν άμεσα. Θα προσέχετε τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην οικογένεια και στα επαγγελματικά σας. Θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες και εμπόδια, αλλά και ευκαιρίες για το οτιδήποτε καινούργιο, ανάλογα το πως η κάθε Έκλειψη επηρεάζει γενέθλιους πλανήτες.