Ο περιπλανώμενος Ιουδαίος και η πεσιμιστική Σελήνη

Αστρολογία

Ερμής, Αφροδίτη, Δίας, Κρόνος, Αθηνά στον Υδροχόο!

“Ο περιπλανώμενος Ιουδαίος και η πεσιμιστική Σελήνη”

Ήλιος , Σελήνη και Αφροδίτη σε ζώδια του νερού.
Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη και η Σελήνη από τον Σκορπιό να εξαγωνιζει Πλούτωνα και να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς.
Ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων να ωθεί στην επικοινωνία , μια επικοινωνία που κάνει παροδικό καλό σε μια δύσκολη ψυχική κατάσταση ,επιβεβαίωση ύπαρξης μέσα από τις αντιδράσεις , διέξοδος στη νευρικότητα. Αλλά εκφράζει και μια συλλογική ζωτικότητα κάτω από το φως του Ηλίου στους Ιχθείς. Σε αντίθεση ο Αρης με τη Σελήνη, με το λαό δηλαδή που μπαίνει σε αγωνιστικές επάλξεις μεν αλλά με μια Σελήνη καχύποπτη, πεσιμιστική.

Πριν αναλύσουμε τα σκοτεινά σημεία της Σελήνης στο Σκορπιό σε επόμενη ανάρτηση, ας δούμε λίγο την αλληλουχία των συμβολισμών.

“Όλοι μαζί είμαστε σταγόνες και η πρόγνωση του καιρού δείχνει καταιγίδα. “
Θ.Πανταζάκος.

Εδώ και χρόνια ακαδημαϊκοί και μη ερευνούν τη νεοφερτη μεταιχμιακη κατάσταση ζωής και ψηφιακής ζωής.
Όλοι μας σε σχέση εξάρτησης , δηλαδή μίσους και αγάπης με το διαδίκτυο και τις επιπτώσεις του. Σήμερα είναι ότι πιο κοντινό έχουμε σε επανάσταση, πληροφόρηση, δημοκρατία , αφύπνιση. Με σκοτεινοτατα και φωτεινοτατα σημεία.

Στο παρόν πάντως ερευνούν πώς υπολογίζεις εκλογικά αποτελέσματα από σχόλια σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.

Άρης στους Διδύμους λοιπόν. Ο Άρης της επικοινωνίας , κοινής λογικής και βασικά θεωρητικός, αέρινος. Ο Άρης στο ζώδιο του περιπλανώμενου Ιουδαίου. Η Σελήνη στον Σκορπιό. Έτοιμη να συνταχθεί μαζί του και να ισορροπήσει σε έναν αγώνα. Ο λαός σκληραίνει και πολεμά.
Οι αποκαλύψεις θέλουν δικαίωση. Ο εγκλωβισμός δημιουργεί θυμό. Ο θυμός σύγκρουση. Η Σελήνη στον Σκορπιό θυμάται.